Accesorii

foto-accesorii

    Iți punem la dispoziție o gama variata de mânere, astfel încât să existe o compatibilitate a acestora cu finisajul ales. Mânerele sunt fabricate în Spania de partenerul nostru Navarro Azorin, un producător cu tradiție în acest domeniu. Poți alege din multiple modele și dimensiuni.

Pentru dressingul cu uși glisante iți recomandam profilul mâner (Y), frecvent utilizat în construcțiile cu pal melaminat cu grosimea de 18 mm. Avantajul acestui profil îl reprezintă peria de contact care nu permite intrarea prafului în interiorul corpului de dressing și asigura o închidere silențioasa. Este rezistent și are o linie moderna, făcând plăcută trecerea de la metal la lemn. Profilele verticale au și rol de ranforsare a ușii și împiedica curbarea PAL-ului, lucru des întâlnit în cazul ușilor glisante, mai ales a celor de mari dimensiuni. Profilele orizontale au rol decorativ și sunt opțiunea ideala, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere practic.

Dressingul este mai mult decât un loc în care să îți așezi garderoba și poate fi, adesea, multifuncțional. Aici poți alege să depozitezi haine pentru diferite sezoane, accesorii, obiecte, pantofi și multe altele. Organizarea este cuvântul cheie atunci când vine vorba despre garderobă. Atunci când spațiul este organizat în mod practic, este ușor să găsești lucrurile de care ai nevoie.

Ca sa ne facem o idee in ceea ce priveste dimensiunile dressing-ului pe care urmeaza sa-l achizitionam, este bine sa stim si dimensiunile aproximative pe care le ocupa fiecare tip de haina, in functie de modul de pastrare al acestora, respectiv impaturite sau pe umerase. Astfel, camasile, tricourile sau puloverele au nevoie de un spatiu de maxim 35 de centimetri pe adancime si in jur de 30 cm pe latime atunci cand sunt impaturite, iar hainele expuse pe umerase agatate pe bara, de un spatiu de 60 de centimetri. Paltoanele si hainele lungi necesita un spatiu vertical de circa 180 cm lungime, pantalonii pliati pe umerase – 125 cm lungime, iar fustele in jur de 115 cm. Aceste dimensiuni sunt repere importante atunci cand stabilim gabaritul unui dressing.

Accesoriile iți oferă posibilitatea de a-ți eficientiza și organiza spațiul cât mai bine. În aceasta categorie regăsești toate accesoriile necesare unui dressing modern, Syskor fiind partenerul alături de care colaborăm pentru sistemele din aluminiu: bara haine, suport fuste și pantaloni, suport pantaloni cu prindere în polița fixa, suport cravate, suport pantofi și altele.

Daca dispui de multe maruntisuri, atunci sunt binevenite cateva cosuri si organizatoare, pe care le poti achizitiona din magazinele de profil. Incaltamintea o poti pune pe rafturile de jos, in cutii. Daca vrei sa economisesti mai mult spatiu in dressing, apeleaza la suporturi suspendate pentru pantofi. In acest fel, vei castiga suprafata ocupata de cutiile in care pastrezi pantofii.

 

Este foarte important sa gandim ergonomic interiorul unui dressing. Nimeni nu ar fi bucuros sa fie nevoit sa se urce pe un scaun sau sa se lase in genunchi pentru a ajunge un obiect vestimentar pe care il foloseste in mod frecvent dar care trebuie depozitat in zone greu accesibile deoarece spatiul nu a fost proiectat corect. Pentru a evita asemenea situatii trebuie sa faceti o evaluare a numarului si tipului de haine pe care il detineti pentru a realiza necesarul de rafturi, bare si sertare si sa impartiti interiorul dressing-ului in trei zone de depozitare: partea de sus pentru lucruri de care aveti nevoie foarte rar, zona de mijloc pentru obiectele vestimentare de care aveti nevoie frecvent, iar in zona de jos cele pe care le folositi cu frecventa medie.

Ultimele vizualizate