Cum configurezi

Foarte simplu! Platforma de configurare include un editor vizual, iar tu poți vedea, în timp real, dressingul pe care îl construiești. Alege tipul dressingului în funcție de modul de deschidere al ușilor sale – cu uși batante sau uși glisante.

Cum funcționează configuratorul?

Urmează pașii de mai jos și, în câteva minute, vei avea schița dressingului adaptat nevoilor tale.

Pasul 1: Setează dimensiunile. Asigura-te ca ceea ce configurezi va fi potrivit spațiului pe care l-ai alocat și vei avea suficient spațiu de acces sau de manevrare a ușilor.

Pasul 2: Alege numărul de compartimente. Odată definite dimensiunile, în cazul dressingurilor cu uși batante, ai opțiunea de divizarea a spațiului interior în mai multe compartimente, în funcție de necesitățile tale. în cazul dressingurilor cu uși glisante, numărul compartimentelor este egal cu numărul de uși.

Pasul 3: Amenajarea interioara. Acum poți personaliza interiorul dressingului tău așa cum iți dorești, selectând polițe, sertare, bara de haine și diferite accesorii disponibile în fereastra de configurare. Mobilarea se face prin selectarea corpului pe care doresti sa il amenajezi. Apoi alege tipul  de polițe, de sertare sau orice alt element și treci mai departe la următorul corp al dressing-ului. Dressingul tău se modifica în timp real și poți vedea dispunerea accesoriilor alese în funcție de nevoile tale de amenajare, cat si pretul prin actualizarea acestuia folosind „ Calculati pretul”.

Pasul 4: Finisaje. Poți selecta atât materialul din care va fi confecționat dressingul, cât și culoarea carcasei, lateralelor și a ușilor. Pe măsura ce faci aceste opțiuni, dressingul își schimba culoarea automat. Pentru a putea aplica usile, este necesar sa bifati „ Aplica si vizualizeaza usile”, iar pentru actualizarea pretului folositi butonul” Calculati pretul”.

Pasul 5: Mânere. Alege mânerele care vor completa dressingul tău din punct de vedere estetic.

Ai terminat! În secțiunea “Sumar” poți vizualiza schița dressingului pe care l-ai construit. Te rugam să verifici din nou dimensiunile dressingului, să te asiguri ca sunt potrivite spațiului alocat și că ai amenajat interiorul acestuia astfel încât să iți poți organiza lucrurile cat mai bine.

Configurare dressing-uri preconfigurate
 
 
Configurare dressing de la zero
 
 
Ultimele vizualizate