Cum platești

Comenzile se platesc in LEI, cu cardul, online. Dupa plasarea comenzii online, vei fi redirectionat catre pagina unde vei introduce datele cardului tau, pentru a efectua plata online. Valoarea comenzii va fi retrasa din contul indicat in momentul plasarii acesteia.

Toate preturile rezultate in urma configurarii produselor includ TVA si alte taxe aplicabile, daca nu este prevazut altfel.

In cazul in care optezi pentru livrarea la domiciliu, costurile de livrare vor fi evidentiate separat si adaugate la pretul total al comenzii si vor fi calculate in functie de adresa de livrare.

In cazul in care optezi pentru ridicarea comenzii de la sediul fabricii noastre, costul de livrare va fi 0 ( zero). In pretul produselor este inclusa ambalarea.

Modalitați de plata

Vertical Design foloseste, pentru plata online, serviciile oferite de ING Bank N.V. Amsterdam, care asigura securitatea tranzactiilor tale. Sunt acceptate, pentru plata online, cardurile emise sub siglaVISA si MASTERCARD si este folosit sistemul “3-D Secure” care asigura, in primul rand, faptul ca nicio informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, pe serverele Vertical Design.

Ultimele vizualizate