Despre noi

desprenoi

Dressing.ro aduce în România un nou concept de personalizare a mobilierului, cu un design deosebit şi de o calitate imbatabilă, produse ce răspund în mod firesc solicitărilor clienţilor, tot mai informaţi şi receptivi la liniile de design şi arhitectură ale epocii pe care o traversăm.

Dispunem de o fabrică cu o suprafaţă de peste 2000 m², echipamente, maşini şi utilaje de ultimă generaţie, dar şi softuri specializate în proiectare ce controlează întregul flux - de la linia de producţie până la vânzare. Pentru a raţionaliza spaţiile înguste, dressing.ro prin intermediul configuratorului , îţi pune la dispoziţie diverse modele de dressing, în diferite dimensiuni, în funcţie de nevoile tale, de la spaţii mici până la soluţii de stocare maximizate.

Urmărim cu mare atenţie şi în mod constant evoluţia în materie de tehnologie şi design, dressing.ro fiind partenerul ideal în amenajarea spaţiului tău.

Software de proiectare 24/7
 
Oriunde şi oricând. Configuratorul nostru este întotdeauna on-line, indiferent de programul tău! Poţi duplica proiectele tale pentru a crea configuraţii diferite, pentru a explora diferite opţiuni, în câteva momente.
 
Atât de rapid şi comod
 
Este un instrument uşor de folosit, cu ajutorul căruia poţi deveni designerul propriului tău dressing. Proiectezi 3D, inserezi obiectele de mobilier în planşă şi încerci diverse culori potrivite stilului tău. Astfel găseşti soluţia optimă pentru spaţiul tău, economisind timp şi bani.
 
Preţ calculat în timp real
 
Configuratorul calculează preţul dressing-ului în timp real. Cu alte cuvinte ştii exact cât trebuie să plăteşti pentru acest proiect, fără a avea costuri ascunse.
 
Planificare
 
Foloseşte configuratorul dressing.ro pentru a pune în practică ideile şi dorinţele tale. Vom discuta despre opţiunile tale şi vom planifica totul exact cu specificaţiile pe care ţi le doreşti.
 
Livrare rapidă – 10 zile
 
Trecem imediat la treabă. Ȋn 10 zile dressing-ul tău este gata . Noi nu stăm pe gânduri. Pentru tine, ca şi pentru noi, timpul este foarte important. Odată ce ai configurat dressing-ul în programul de proiectare, acesta este lansat automat în producţie cu ajutorul software-ului de proiectare.
 
Transport până la uşa casei tale
 
Livrare la adresa specificată în comandă. Te vom contacta înainte pentru confirmarea intervalului de livrare. Transportul este asigurat până la uşa casei tale.
 
Uşor de asamblat
 
Produsul se livrează demontat şi este însoţit accesorii şi instrucţiuni de asamblare. Urmează cu atenţie instrucţiunile şi în câteva minute dressing-ul tău va fi gata.
Ultimele vizualizate