Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare dressing.ro

1. INTRODUCERE

Acest site este operat de SC Vertical Design SRL., o societate comerciala de nationalitate romana, ce funcționeaza în conformitate cu legile din România, având sediul social în Mun. Ploiesti, Parcul Industrial Ploiești, 100213, Șos. Ploiești-Târgoviște, km. 8, Str. Piramidei nr. 6A, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J29/526/2012, cod unic de înregistrare RO 12525284 (denumită în continuare "Vertical Design"), email officefabrica@vertical.ro , telefon +40 244.22.04.22, fax +40 244.22.04.09.

Prezentul document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a acestui site web și condițiile de achiziţionare a produselor și serviciilor comercializate prin intermediul acestui site web (denumit în continuare "Termenii și Condițiile"). Politica de retur, Politica de confidențialitate Vertical Design, precum și orice alte documente la care se face referire în cuprinsul acestui document, fac parte din Termeni și Condiții. Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, sunteţi, de asemenea, de acord cu Politica de retur, Politica de confidențialitate Vertical Design, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document.

Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, vă rugăm să nu utilizați acest site web.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia. Vertical Design își rezervă dreptul de a modifica, în orice moment, Termenii și Condiţiile. Orice modificări aduse Termenilor și Condiţiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site web. Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor si Condiţiilor, înainte de fiecare comandă, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

1.1 Definiții

Termenii și Condițiile se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri/produse, precum și serviciilor comercializate de către Vertical Design, prin intermediul site-ului său, www.dressing.ro. În cuprinsul Termenilor și Condițiilor, termenii de mai jos vor avea următoarea semnificație:

Cumpărătorul - orice persoană fizică - care a implinit varsta de 18 ani - sau juridica care se inregistreaza in Site si efectueaza o Comanda.

Vânzătorul - Vertical Design.

Comanda online - solicitarea online transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, în vederea achiziționării de Produse comercializate online, în condițiile prevăzute de Termeni și Condiții, de către Vertical Design.

Produse - orice bun comercializat de Vertical Design pe acest site web, solicitat de către Cumpărător prin Comanda online, care urmează să fie livrat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.

Contract - contractul încheiat de către Cumpărător, în conformitate cu Termenii și Condițiile expres acceptate de acesta, și Vertical Design.

Secțiune - o secțiune de pe site-ul web www.dressing.ro ;

Site – domeniul www.dressing.ro si subdomeniile acestuia.

1.2 Drepturile de proprietate intelectuală

 

În conformitate cu Politica de confidențialitate, conținutul și materialele publicate pe Site, sunt integral în proprietatea exclusivă Vertical Design. Prevederile din prezenta secțiune, precum și dispozițiile aplicabile din Politica de confidențialitate, nu vă împiedică să utilizați acest site web pentru a înregistra o Comandă online și a copia/utiliza/printa detaliile acesteia sau ale Contractului.

1.3 Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în scop de comerţ electronic, reclamă, marketing și publicitate, precum și pentru executarea Contractului. Vertical Design va putea trimite newsletter și alte informații cu caracter comercial, cu respectarea strictă a prevederilor legale, numai după obținerea consimțământului dumneavoastră expres în acest sens. În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Vertical Design și/sau, după caz, persoanele împuternicite de aceasta, au obligația de a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate. Prin completarea formularelor specifice de pe Site, pentru crearea unui cont, transmiterea unei Comenzi etc., vă exprimați consimțământul expres ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate de către Vertical Design și/sau, după caz, de către persoanele împuternicite de aceasta, în scopurile menționate. Conform legii, beneficiați de următoarele drepturi, respectiv dreptul de a fi informat, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor dumneavoastră de către Vertical Design. De asemenea, aveți dreptul de a solicita, în orice moment, ștergerea totală sau parțială a datelor cu caracter personal, precum și încetarea prelucrării acestora în scop de marketing direct, reclamă și publicitate. Vă puteți exercita drepturile enumerate mai sus prin adresarea unei cereri scrise, semnate și datate, transmisă la sediul Vertical Design.

Refuzul furnizării datelor solicitate de către Vertical Design pentru efectuarea unei Comenzi, determină imposibilitatea Vertical Design de a finaliza Comanda, neîncheierea contractului la distanta si implicit imposibilitatea livrării produselor/serviciilor comandate.

În cazul în care vă modificați, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale furnizate deja către Vertical Design și există comenzi în derulare, comenzile respective își păstrează datele de la momentul efectuării comenzii, iar livrarea Produselor se va face neluându-se în considerare noile date.

Vertical Design nu vă solicită, prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc.) informații confidențiale, parole personale etc. În cazul în care dumneavoastră divulgați astfel de date către terți, aceștia poartă întreaga responsabilitate pentru propriile acțiuni. În asemenea situații, Vertical Design nu va fi responsabilă pentru niciun fel deprejudiciu.

Plata online a produselor și/sau serviciilor Vertical Design se poate efectua în condiții de siguranță deplină utilizând un card bancar. Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, Vertical Design folosește serviciile e-commerce oferite de ING Bank N.V. Amsterdam. Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să introduceți datele necesare autorizării tranzacției în platforma de plăți, urmând instrucțiunile furnizate de această platformă. Vertical Design nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Acceptand Termenii si Conditiile, sunteti de acord cu furnizarea adresei dumneavoastră de e-mail catre ING Bank N.V. Amsterdam, in vederea transmiterii confirmarii de plata.

2. INFORMATII ADITIONALE

2.1 Va rugam sa tineti cont de faptul ca achizitionarea produselor online este diferita fata de achizitionarea produselor direct din magazin. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca, culorile materialelor utilizate in procesul de productie pot fi diferite in realitate, pentru ca depind de mai multi factori, ca, de exemplu, setarile monitorului dumneavoastra. Masurile introduse in configurator sunt, in totalitate, responsabilitatea dumneavoastra si va rugam sa verificati ca au fost realizate corect, ca produsul final corespunde scopului pentru care l-ati achizitionat si ca se incadreaza in spatiul prevazut pentru instalare.

2.2 Vertical Design asigura confidențialitatea datelor dumneavoastră, respectiv a datelor de autentificare, parolei şi tuturor celorlalte detalii în legătură cu contul creat pe Site, în conformitate cu Politica de confidențialitate. Cu toate acestea, este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că informațiile privind contul creat pe Site rămân confidențiale în orice moment și că nu vor fi transmise către terți. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor sunteți de acord să informați Vertical Design în cel mai scurt timp posibil dacă aveți, în mod rezonabil, suspiciuni că securitatea contului dumneavoastră este în pericol.

2.3 Pot face o Comandă valabilă numai persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani si solicita ca Produsele și/sau Serviciile să fie livrate pe teritoriul României. Este necesar sa furnizati o adresă de e-mail valabilă/activă şi un număr de telefon la care puteți fi contactat cu ușurință.

3. INREGISTRAREA PE SITE

Vizita dumneavoastra pe site-ul dressing.ro, chiar daca nu achizitionati produse, va confera calitatea de utilizator.

Nu puteti plasa o comanda online fara sa va inregistrati in site-ul nostru.

4. COMANDA ONLINE SI PLATA

4.1 Deoarece produsele comercializate prin intermediul dressing.ro sunt personalizate dupa specificatiile clare ale clientului, plata se efectueaza integral, in avans, utilizand cardul online. Odata ce ati inregistrat o comanda, aveti la dispozitie 24 de ore pentru a reveni asupra ei, contactandu-ne la numerele de telefon afisate pe site. Dupa expirarea termenului de 24 de ore, comanda nu mai poate fi modificata/anulata.

4.2 Dupa efecturarea comenzii online, Cumparatorul va primi un email de confirmare, pe adresa specificata in cadrul comenzii.

4.3 Comenzile se platesc in LEI, cu cardul, online.

4.4 Toate preturile rezultate in urma configurarii produselor includ TVA si alte taxe aplicabile, daca nu este prevazut altfel. Costurile de livrare vor fi evidentiate separat si adaugate la pretul total al comenzii si vor fi calculate in functie de greutatea si dimensiunea produselor comandate si adresa de livrare.

4.5 Dupa plasarea comenzii online, veti fi redirectionat catre pagina unde veti introduce datele cardului dumneavoastra, pentru a efectua plata online. Valoarea comenzii va fi retrasa din contul indicat in momentul plasarii acesteia. Daca, din orice motiv, nu putem accepta comanda dumneavoastra, va vom oferi o rambursare integrala a sumelor debitate in termen de 14 zile.

4.6 Vertical Design foloseste, pentru plata online, serviciile oferite de ING Bank N.V. Amsterdam, care asigura securitatea tranzactiilor dumneavoastra. Sunt acceptate, pentru plata online, cardurile emise sub sigla VISA si MASTERCARD si este folosit sistemul “3-D Secure” care asigura, in primul rand, faptul ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, pe serverele Vertical Design. Astfel se asigura, pentru tranzactiile online, acelasi nivel de Securitate ca celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Pentru astfel de plati nu se percep comisioane suplimentare. Tranzactiile se efectueaza in LEI si, in situatia in care cardul dumneavoastra este asociat unui cont in alta valuta decat LEI, cursul de schimb utilizat este cel al bancii emitente a cardului dumneavoastra. Pentru a finaliza tranzactia, trebuie sa introduceti toate datele necesare autorizarii platii in platforma de plati, urmand instructiunile furnizate de aceasta. Vertical Design nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Debitarea cardului in momentul plasarii comenzii nu inseamna ca am acceptat comanda si, daca din orice motiv, nu putem accepta comanda dumneavoastra, va vom oferi o rambursare integrala a sumelor debitate in termen de 14 zile.

4.7 Vertical Design nu isi asuma responsabilitatea pentru incercarile de plata nefinalizate.

5. LIVRAREA PRODUSELOR SI TRANSMITEREA RISCURILOR

5.1 Vanzatorul se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat, cu ridicare din cel mai apropiat centru al firmei de curierat, sau cu ridicare de la poarta fabricii, conform optiunii clientului, si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

5.2 Livrarea produselor comandate se face in termen de cel mult 14 zile lucratoare, pentru produsele ridicate de la poarta fabricii si in termen de 30 de zile lucratoare pentru cele livrate prin firma de curierat. Termenele de livrare menţionate sunt maximale si, in funcţie de gradul de incarcare al fabricii, se pot reduce, cumparatorul fiind instiintat in acest sens.”

5.3 Daca doriti sa ridicati personal produsele comandate, direct de la fabrica noastra, puteti opta pentru aceasta varianta de livrare, selectand, din pagina comenzii, optiunea de “ridicare personala”. Imediat ce ati plasat comanda, veti primi un email de receptionare a comenzii dumneavoastra de catre noi. Dupa ce dressingul este produs si ambalat, veti primi un email de confirmare, cu instrunctiunile de ridicare a produselor. Odata primita aceasta confirmare, veti putea ridica produsele.

5.4 In momentul receptionarii produselor, cumparatorul are obligatia de a verifica integritatea coletelor, precum si corectitudinea numarului lor (numarul de colete primite trebuie sa fie acelasi cu numarul de colete specificate pe AWB) si orice neregula trebuie semnalata pe documentul de livare, care trebuie semnat de catre Cumparator. Articolele lipsa vor fi livrate gratuit, iar articolele deteriorate vor fi returnate si inlocuite si livrate gratuit.

5.5 Prin semnarea documentului de livrare, Cumparatorul dobandeste posesia fizica a Produselor comandate si preia toate riscurile asupra acestora – riscul de pierdere, pierire sau deteriorare.

5.6 In cazul in care Cumparatorul constata lipsa de conformitate a Produselor sau orice alt defect, dupa semnarea documentelor de livrare, este obligat sa notifice Vanzatorul, in scris, in termen de maxim 48 de ore, la adresa de email existenta pe site si sa trimita fotografii din care sa reiasa defectul reclamat.

5.7 Pentru orice problema aparuta in procesul de livrare, Cumparatorul va contacta Vertical Design la numerele de telefon sau adresa de email existente pe site.

6. GARANTIILE ACORDATE PRODUSELOR

Produsele comercializate online de catre Vertical Design beneficiaza atat de garantie comerciala, cat si de garantiile prevazute de lege. Toate informatiile despre garantiile Produselor se regasesc in Certificatul de garantie.

7. POLITICA DE RETUR SI ANULARE A COMENZII

Potrivit OUG 34/2014, nu poate fi exercitat dreptul la retragere in privinta produselor confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar. Avand in vedere ca produsele comercializate pe site-ul dressing.ro sunt executate pe comanda, dupa specificatiile clare ale clientului, acestea nu pot fi returnate. Totusi, Cumparatorul are posibilitatea de a anula comanda efectuata pana la intrarea acesteia in productie, adica in termen de maxim 24 de ore, urmand ca Vertical Design sa ramburseze, integral, in termen de 14 zile, toata suma platita de Cumparator in momentul efectuarii comenzii online.

Acest lucru este valabil doar pentru clientii consumatori (persoane fizice), clientii persoane juridice nebeneficiind, conform legii, de un drept de retragere fara justificare.

Orice modificari asupra comenzii, dupa momentul plasarii acesteia, trebuie discutata cu specialistii Vertical Design, la numerele de telefon afisate pe site, Vertical Design neavand obligatia de a efectua modificarile solicitate de client daca acest lucru nu este posibil, atat din punct de vedere tehnic cat si din orice alt motiv.

Ultimele vizualizate